مقدمه ای بر راهنمای خرید اندروید باکس
راهنمای خرید اندروید باکس برای این است که جواب سوالات و ابهامات خود در مورد انتخاب بهترین و مناسبترین اندروید باکس را بدست آورید. درست است که قیمت خریدن اندرویدباکس به صرفه است اما راهنمای خرید و دستورالعملهای مهم خریدن اندروید باکس دید شما را نسبت به تهیه بهترین و مناسبترین آن کاملا باز خواهد کرد. کدام اندروید باکس مناسب است و چه اطلاعاتی پیش از خرید باید داشته باشیم؟
تفاوت قیمتها برای چیه؟ من کدوم مدل اندروید باکس رو لازم دارم؟ چرا باید اصلا اندروید باکس بخرم؟ چه گزینههایی روی میزه؟ این نوشتار یک «راهنمای جامع خرید اندروید باکس» است که سعی دارد در پاسخ به این سوالات به شما کمک کند. پس تا پایان مقاله راهنمای خریدن اندروید باکس با ما در نت باکس همراه باشید.

چرا راهنمای خرید اندروید باکس؟
همانطور که از اسمش پیداست اندروید باکسها دستگاههایی با سیستم عامل اندروید هستند. به عبارت دیگر، اندروید باکس ها، TV box هایی با سیستم عامل اندروید هستند که با اتصال به تلویزیون، آن را هوشمند میکنند.
در مطلب «اندروید باکس چیست؟» به طور دقیقتری راجع به اندروید باکس صحبت کردیم. اما به طور خلاصه در ادامه توضیحاتی خواهیم داد.
اندروید باکس ها چکار میکنند؟
در این بخش از راهنمای خرید اندروید باکسها باید مقداری در مورد تلویزیونها بگوییم. در گذشته تلویزیونها دستگاههای بسیار خنگی بودند! تلویزیون را روشن میکردید و تلویزیون محتوا را از آنتن میگرفت و پخش میکرد. (چه آنتن دیجیتال و چه ماهواره؛ تلویزیون فقط پخشکنندهی صدا و تصویر بود).
اما بعدها تلویزیون کمی از دنیای امن خود فاصله گرفت تا چیزی که امروز به اسم تلویزیون هوشمند میشناسیم را بسازد. تلویزیونهای هوشمند، سیستم عامل دارند (شبیه به کامپیوترها، موبایلهای هوشمند و … ). وقتی یک سیستم یکپارچهی نرمافزاری (سیستم عامل) روی سختافزار تلویزیون قرار میگیرد، قابلیتهای بالقوهی زیادی به تلویزیون اضافه میشود.
مثلا در اولین نسخهی تلویزیونهای هوشمند، قابلیت خواندن محتوا از روی حافظههای جانبی (فلش و …) عرضه شد. بعدها قابلیت اتصال به اینترنت (برای وبگردی و تماشای محتوای آنلاین به صورت محدود) و حالا در سال ۲۰۲۰ قابلیتهای دیگهای (نصب اپلیکیشنها، بازیها و …) به تلویزیون اضافه شده است.
اما خبر بد این است که سیستم عامل تلویزیونهای هوشمند آنقدرها که انتظار میرفت کارآمد نشدند. برای مثال سیستم عامل Tizen که سامسونگ از آن در تلویزیونهای خود استفاده میکند قابلیتهای محدودی دارد.
یا webOS شرکت LG چون مبتنی بر وب هست نیاز به این دارد که سختافزار تلویزیون حافظه RAM خوبی داشته باشد (و مشکل کجاست؟ حافظه RAM پرهزینه است! به همین خاطر تا جای ممکن این تلویزیونها را با RAM کوچکتر میسازند!).
اما آیا سیستم عاملی وجود دارد که سریع و کمهزینهتر باشه؟ بله. اندروید!
اندروید پرطرفدارترین سیستم عامل دنیاست. تعداد اپلیکیشنهایی که برای اندروید نوشته شده بیشتر از هر سیستم عامل دیگری است. بسیار منعطف و بسیار توانمند ساخته شده. حال اگر اندروید را به عنوان سیستم عامل تلویزیون انتخاب کنیم چه؟! خب، عالی است!
و این چیزیست که گوگل (سازنده، ارائهدهنده و پشتیبانیکنندهی سیستم عامل اندروید) آن را اندروید تی وی یا به انگلیسی Android TV نامیده است. اندروید تی وی نسخهای از اندروید است که برای کاربر تلویزیونی بازطراحی و پیادهسازی شده. برای مطالعه بیشتر در این مورد به نوشته ی اندروید یا اندروید تی وی؟ مسئله این است سر بزنید.
بازطراحی اندروید و پیادهسازی اندروید برای تلویزیون یعنی چه؟
در این قسمت از راهنمای خرید اندروید باکس مقداری تخصصیتر میشویم. با یک مثال شروع میکنیم. فرض کنید که روی گوشی موبایل اندرویدی میخواهید یک اپلیکیشن را باز کنید. چکار میکنید؟ خیلی ساده است، با انگشت صفحه نمایش را لمس میکنید و دنبال اپلیکیشن مورد نظر میگردید. بعد آیکن اپلیکیشن را با انگشت لمس میکنید و اپلیکیشن باز میشود.
خب حالا روی تلویزیون چطور؟! تلویزیون را که نمیشود با انگشت لمس کرد! (چون احتمالا خیلی عجیب خواهد بود! حالا بماند که صفحه نمایش تلویزیونها لمسی نیستند). بنابراین گوگل باید راهی پیدا میکرد که بدون نیاز به لمس صفحه نمایش این فرآیند را انجام دهیم.
حدس میزنید چطور؟! بله. با ریموت کنترل. اندروید تی وی نسخهای از اندروید است که با ریموت کنترل کاملا منطبق و سازگاره. یعنی نباید تحت هیچ شرایطی هیچ کاری وجود داشته باشه که بدون ریموت کنترل نتوانید انجامش بدهید.
اولین نسخهی اندروید تی وی از اندروید نسخهی ۶ عرضه شد و تا الان (سال ۲۰۲۰) اندروید ۸ نسخهی تی وی و اندروید ۹ نسخهی تی وی عرضه شدند (خبرهایی هم از نسخه ی ۱۱ به گوش می رسه).
به جز مثالی که در بالا زدیم مثالهای بسیار زیاد دیگری هم وجود دارند که نشان میدهند اندروید تی وی از خیلی جهات با اندروید موبایل متفاوت است و نیاز به طراحی رابط کاربری متفاوتتری دارد.

حالا برسیم به سوال اصلی؛
خرید اندروید باکس چه قابلیتی به تلویزیون ما اضافه میکند؟
جواب این است: خیلی قابلیتها! در واقع محدودهی قابلیتها بسته به نیاز شماست. اندروید باکسها به سبب سیستم عامل قدرتمندی که دارند طیف بسیار وسیعی از نیازها را با مفهوم اپلیکیشن رفع میکنند.
فرض کنید میخواهید با اندروید باکس فیلم ببینید (از حافظهی فلش) : فلش را به اندروید باکس وصل میکنید و فیلم را از فایل منیجر انتخاب و پخش میکنید (احتمالا برای پخش فیلم میتوانید سراغ هر پلیری که خواستید بروید؛ از VLC گرفته تا MXplayer).
یا مثلا میخواهید از نماوا یک فیلم ببینید (بصورت آنلاین)، روی اندروید باکس، اپلیکیشن نماوا را باز میکنید (که اتفاقا نسخهی مناسب برای اندروید تی وی هم وجود دارد و با ریموت کنترل حسابی سازگار است) و فیلم داخواهتان را تماشا میکنید. یا میخواهید وبگردی کنید (احتمالا با مرورگر وبی که مناسب اندروید تی وی است)، به راحتی اپلیکیشن مخصوص وبگردی روی اندروید باکس را باز میکنید و تمام!
یک سوال مهم دیگر در راهنمای جامع خرید اندروید باکس مطرح میشود:
استفاده از اندروید موبایل روی تلویزیون به جز مشکل رابط کاربری نامناسب با ریموت کنترل، چه مشکل دیگری خواهد داشت؟
بزرگترین مشکل همان رابط کاربری است اما به جز این، ناسازگاریهای دیگری هم وجود خواهد داشت. مثلا اپلیکیشن با نسبت تصویر درست نمایش داده نمیشود (چون برعکس موبایل، تلویزیون همیشه در حالت Landscape یا افقی هست). یا مثلا بعضی از اپلیکیشنها حتی به صورت کامل باز و اجرا نمیشوند!
مطالب خیلی پیشنهادی: اندروید باکس چیست؟ سیر تا پیاز در مورد چیستی و چرایی اندروید باکس ها
عوامل موثر در راهنمای خرید اندروید باکس
بالاخره به اصل موضوع رسیدیم. جواب این سوال بستگی به نیاز شما دارد. شما ممکنه اندروید باکس رو برای تماشای محتوای آنلاین مانند فیلم و سریال (استریمینگ)، دیدن فیلم از حافظهی جانبی، وبگردی، بازی، مدیریت دوربینهای مداربسته و خیلی کاربردهای دیگه لازم داشته باشید. در ادامه تعدادی از عوامل مهم در خرید اندروید باکس را بررسی خواهیم کرد.
پردازندهی مرکزی (CPU)
پردازندهی مرکزی، مغز متفکر دستگاه است. هر چقدر پردازنده قویتر باشد سرویسی که کل دستگاه به شما میدهد هم بیشتر خواهد بود. البته نه به این معنی که یک پردازندهی معمولی کار شما را راه نمیاندازد! ممکن است که شما فقط از دستگاه انتظار داشته باشید که فیلم و سریال را با شرایط خوبی پخش کند.
در این حالت یک پردازندهی میان رده یا حتی پایینرده هم برای شما کافی است. مثلا یک اندروید باکس با پردازندهی Allwinner H3 که از لحاظ توان پردازشی در کلاس پایینرده قرار میگیرد کاملا برای تماشای فیلم و سریال مناسب است. اما اگر هدف شما از تهیهی اندروید باکس، بازی کردن است توان پردازشی بیشتری نیاز دارید و این یعنی باید به سراغ دستگاههای قویتر و گرانتر بروید.
حافظهی رم (RAM Storage)
حافظهی رم حافظهای است که پردازنده مستقیما با آن کار میکند. در واقع زمانی که پردازنده در حال پردازش داده است، با این حافظه در ارتباط است. هر چقدر مقدار حافظهی رم بیشتر باشد، دستگاه میتواند همزمان کارهای بیشتری را انجام دهد (به صورت تقریبی!). به طور خلاصه، حافظهی رم میتواند روی عملکرد برنامهها (به خصوص وقتی که چندتا اپلیکیشن به صورت همزمان باز هستند) تاثیر بگذارد.
در نوشتهی تاثیر حافظه رم روی عملکرد اندروید باکس گفته شده که برای هر نسخه از یک سیستم عامل چه مقدار حافظهی رم کافی است. اما به طور خلاصه میتوان گفت: برای تماشای فیلم و سریال، مقدار 1.5 تا 2.5 گیگابایت رم، کاملا مناسب خواهد بود و برای انجام بازی با اندروید باکس باید حداقل 3 یا 4 گیگابایت رم روی دستگاه وجود داشته باشد.
کدکهای سختافزاری و کیفیت تصویر خروجی
استفاده اصلی اندروید باکس ها برای دیدن فیلم و سریال است. یعنی مصرف محتوای آنلاین روی صفحه نمایش بزرگتر. خب صفحهی نمایش بزرگ هم یعنی باید کیفیت تصویر بالایی داشته باشیم! اندروید باکس خوب در واقع اندروید باکسی است که بتواند کیفیت تصویر خوبی در خروجی ارائه بدهد.
بنابراین یکی از نکاتی که باید در زمان خرید اندرویدباکس به آن توجه کنید این است که خروجی تصویر اندرویدباکس با نیاز شما همخوانی داشته باشد. آیا اندرویدباکسی که در حال بررسی آن هستید کدکهای سختافزاری مورد نظر شما را دارد یا خیر؟! مثلا کدک x265 که یک کدک تصویری برای ویدئو است، باعث میشود حجم ویدئو خیلی کوچک شده و بنابراین حجم کمتری از ترافیک اینترنت را مصرف کند.
خب حالا کیفیت فیلمی که میخواهید ببینید چقدر است؟ تلویزیون شما چه کیفیت تصویری را پخش میکند؟
HD؟ Full HD؟ UHD؟ 4K؟
واقعیت این است که در زمان تماشای محتوای ویدیویی آنلاین، با توجه به حداکثر سرعت اینترنت در دسترس و مودمهای اینترنتی که موجود هستند و همچنین محتوایی که در سایتها و اپلیکیشنهای مختلف وجود دارد احتمالا به کیفیتی بیشتر از Full HD دست پیدا نمیکنیم اما بیایید فرض کنیم که این امکان وجود دارد.
یا اینکه فرض کنیم محتوایی را به صورت آفلاین از طریق حافظههای جانبی به اندروید باکس منتقل کردیم که کیفیت 4K دارد و قصد داریم با همین کیفیت آن را تماشا کنیم. بنابراین مهم است در زمان خرید اندروید باکس به کیفیت خروجی تصویر اندروید باکس توجه ویژه کنیم.
نسخهی سیستم عامل اندروید
اگر بخواهیم روراست باشیم نسخهی سیستم عامل، آخرین موردی است که در زمان خرید اندروید باکس باید به آن فکر کنید! نسخهی سیستم عامل روی عملکرد دستگاه تاثیر آنچنانی نمیگذارد. دستگاهی با سیستم عامل اندروید ۷ تقریبا همان کارایی را دارد که دستگاه اندروید ۱۰ خواهد داشت. فقط در بعضی مواقع ممکن است بعضی از اپلیکیشنها فقط روی نسخههای اندروید بالاتر ارائه شوند (که خیلی به ندرت اتفاق میافتد!).
اما اگر از اون دسته آدم هایی هستید که میخواهید حتما سیستم عامل دستگاه تون جدیدترین نسخه باشه، دستگاه نتباکس پرایم، آخرین ورژن پایدار از سیستم عامل اندروید (اندروید ۱۰) را همراه خود دارد.
این روزهای نسخه سیستم عامل، 10 و 11 نیز به بازار عرضه شده است. سیستم عامل ارتقا یافته امکان استفاده طولانی مدت از دستگاه و برخوداری از آپدیتها، بروزرسانیهای امنیتی و برنامههای جدید را برای شما فراهم کرده است.
برای همین اصلا منطقی نیست که از در سال 2023 یک اندروید باکس بخرید که سیستم عامل آن کمتر از 8 باشد. برای همین توصیه ما در راهنمای خرید اندروید باکس این است که تمرکز خود را بر روی سیستم عامل 8 و بالاتر از آن بگذارید.

قابلیت اتصال کارت SD و کارت حافظه خارجی یا اکسترنال
عموما در حالت عادی، اندروید باکسها، حافظه داخلی زیادی ندارند. در حالت معمول، اندروید باکسها با رم داخلی 2 گیگ ارائه میشوند. برای همین اگر یک دستگاه اندروید باکس امکان اتصال دیگر حافظههای خارجی را داشته باشد، تحت عنوان یک مزیت برای آن حساب خواهد شد.
تعداد پورت USB
تعداد دو یا چند پورت پرسرعت USB از دیگر اولویتهایی است که در راهنمای خرید اندروید باکس به شما توصیه میکنیم در هنگام خرید چک کنید. برای قابلیت بالا یعنی امکان اتصال کارت حافظه جانبی بک پورت یو اس بی دستگاه نیاز خواهید داشت.
پس حتما داشتن حداقل یک پورت USB برای دستگاه را در نظر داشته باشید.
رابط کاربری آسان و روان
ما در نت باکس یکی از سرویسهای اختصاصی خود را لانچر آن میدانیم. این همان ارتباط کاربری آسان مشتریها با دستگاه است. اینکه بتوانند به راحتی در میان بخشهای مختلف، محتوایی که میخواهند تماشا کنند یا گوش دهند را پیدا کنند.
دسترسی آسان به منو فارسی، ناوبری آسان، گرافیک زیبا و کار راحت با ریموت جزو نقاط قوت یک دستگاه اندروید باکس خوب با رابط کاربری آسان و روان است. یادتان نرود.
ظرفیت داخلی اندروید باکس چقدر اهمیت دارد؟
چرا ظرفیت داخلی اندروید باکس را با گوشی موبایل مقایسه میکنید؟ درست است، گوشی موبایل با حافظه پایینتر از 128 عموما درصد زیادی از متقاضیان خود را از دست میدهد. چرا؟ چون برای کار کردن با گوشی به این حجم از حافظه نیاز خواهید داشت.
در گوشی به فضای کافی برای ذخیره فیلم، عکس، برنامه و … نیاز دارید. این مسئله در اندروید باکس زیاد مطرح نیست. بالا بودن ظرفیت داخلی تنها به قیمت بالاتر محصولات منجر خواهد شد. در حالی که کاربران اندروید باکس به این مقدار از ظرفیت نیاز ندارند.
در اندروید باکس از پلتفرمهای پخش استریم (فیلیمو، نماوا، آپارات و …) برای نمایش فیلم و سریال استفاده میشود. از طرفی تماشای تمامی محتواها و کانالها وابسته به اینترنت است.
فضای داخلی تنها برای نصب برنامههای جدید روی اندروید باکس و ذخیره فایلهای دیگر است. در حالت معمول حافظه داخلی 2 گیگابایت و 3 گیگابایت کار شما را راه میاندازد.
از طرفی مدلهای جدید اندروید باکس امکان اتصال کارت حافظه اکسترنال را برای کاربران فراهم کردهاند. همانطو که در مدل شاین نت باکس امکان پشتیبانی از حافظه جانبی تا 2 ترابایت و پشتیبانی از کارت SD وجود دارد.
دیگر نکات مهم در خریدن اندروید باکس مناسب
از برندهای محبوب و نام آشنا خرید کنید
ریسک است. اینکه بخواهید یک دستگاه اندروید باکس بدون برند و نام حک شده روی محصول استفاده کنید. اندروید باکس وسیلهای است که برای کار کردن نیاز دارد به یک نمایشگر وصل شود. برای همین حتما از فروشگاههای معتبر، برندهای قانونی و دارای ضمانت و مجوز خرید کنید.
دسترسی به کیفیت نمایش 4K و 6K فیلم و سریال
کنترل از راه دور فرمان صوتی بصری
فناوری صدای دالبی دیجیتال
امکان ادغام با سیستم های هوشمند گوگل یا الکسا (برای اندروید باکسهای خارج از ایران)
مجهز بودن به بلوتوث:
این بخش از راهنمای خرید اندروید باکس را به خاطر داشته باشید. اینکه قابلیت اتصال به بلوتوث برای اتصال لوازم جانبی بلوتوثی از جمله هندزفری بی سیم، گوشی و … لازم است.
آیا قابلیت اتصال به سیم کارت در اندروید باکس مهم است؟
در راهنمای جواب به این سوال میتواند گفت که تنها دلیل برای خوب بودن یک اندروید باکس سیمکارتخور این است که شما اینترنت مورد نیاز اتصال دستگاه را از آن تهیه کنید. در حالت عادی این سیم کارت هیچ استفاده دیگر برای شما نخواهد داشت.
اندروید باکس های مجهز به گیرنده دیجیتال
نیازی به گیرنده دیجیتال ندارید، وقتی تمام محتواهای قابل نمایش را از طریق اینترنت با اندروید باکس روی تلویزیون نمایش میدهید. برای پخش کانالهای تلویزیونی از اندروید باکس نیز کافی است که برنامهی تلوبیون را بر روی دستگاه خود نصب کنید.
در واقع گیرنده دیجیتال راهی برای دریافت سیگنالها و نمایش آنها بر روی تلویزیون است. کاری که در اندرویدباکسها توسط اینترنت صورت میگیرد.
اهمیت پورت WIFI و دیگر پورت ها در انتخاب اندروید باکس
وای فای:
حداقل استاندارد WIFI ac 802.11 برای نمایش و لود شدن درست و بدون کندی و گیر کردن فیلم و محتوا روی تلویزیون لازم است. نوع وای فای را در زمان انتخاب اندروید باکس مد نظر داشته باشید.
Ethernet یا LAN
وقتی بتوانید با وای فای سریع به شبکههای مختلف دسترسی داشته باشید، خود به خود اتصال با اترنت گیگابایت به درجه دوم اهمیت انتقال پیدا میکند.
اما اینکه اندروید باکس امکان اتصال به لن یا اترنت را داشته باشد، کاربران در مواقع خاص میتوانند اتصال سریعتری به اینترنت داشته باشند.
پورت S/PDIF
این درگاه برای اتصال اندروید باکس به سیستمهای صوتی یا سینمای خانگی و تجربه صدای چندگانه است.
HDMI2.0:
برای پخش محتوا بهخصوص فیلم و سریال با کیفیت 4K و 60 فریم در ثانیه، دستگاه اندروید باکس باید این پورت را داشته باشد. توصیه ما برای خریداران اندروید باکس این است که دستگاه با ورژن کمتر از نسخه دو را خریداری نکنند.
USB3.0
این در واقع یک پورت اضافه و یک آپشن دیگر برای برخی از دستگاههای اندروید باکس است. در واقع همان پورت یو اس بی 2.0 کار شما را راه میاندازد. مگر اینکه به دنبال انتقال خیلی سریع اطلاعات باشید.
دیگر پورت ها
از دیگر درگاهها و پورتهایی که یک اندروید باکس خوب میتواند داشته باشد، میتواند به خروجیهای صدا، جک هندزفری، هدفون و … اشاره کرد.

بهترین اندروید باکس کدام است؟
در مقاله راهنمای خرید اندروید باکس تلاش کردیم که توضیحات کاملی از اندروید باکس و کاربردهای آن ارائه کنیم و همچنین راهنمای جامعی پیرامون عوامل اصلی تاثیرگذار در خرید اندروید باکس را بررسی کنیم.
آیا اکنون قادر به تشخیص و انتخاب بهترین و مناسبترین اندروید باکس هستید؟
تکرار میکنیم، از جمله موارد مهمی که یک اندروید باکس باید داشته باشد، میتوان به حافظه داخلی مناسب، رم حداقل 2، پشتیبانی از کارت حافظه خارجی، تعداد پورت حداقل 2، ابعاد و اندازه مناسب، سبکی، سرعت بالا در انتقال محتواها (که البته بخشی از این رسالت، بر عهده اینترنت است)، کیفیت تصویر و رابط کاربری آسان است.
این روزها در بازار اندروید باکسها، برندهای مختلف به چشم میخورند. اما همانطور که در این راهنمای جامع خرید اندروید باکس با هم خواندیم، شما باید به ترتیب چند مسئله را مد نظر قرار دهید، سپس انتخاب کنید.
1- چه انتظاری از اندروید باکس دارید؟ اگر برای تماشای بی نهایت فیلم و سریال ایرانی و خارجی، وبگردی، بازی و نصب برنامه به دنبال خرید اندروید باکس هستید، مدل شاین و پرایم نت باکس گزینههای بسیار خوبی هستند.
2- ویژگیهای سخت افزاری و نرمافزاری دستگاه را بررسی کنید.
3- با توجه به بودجهای که دارید، مناسبترین اندروید باکس را انتخاب کنید.
سوال و جواب متداول راهنمای خرید اندروید باکس
فرق بین اندروید باکس ارزان و گران در چیست؟
تفاوت قیمت اندروید باکس ها از تفاوت سختافزار و کیفیت این سختافزار نشات میگیرد. پردازندهی مرکزی، حافظهی رم، کیفیت PCB و قطعات الکترونیکی در قیمت تاثیر مستقیم دارند.
آیا اندروید باکس ارزان به درد من میخورد؟
وابسته به کارکردی که شما از خرید اندروید باکس انتظار دارید ممکن است اندروید باکس ارزان برای شما مناسب باشد یا نباشد. اگر اندروید باکس را برای دیدن فیلم و سریال لازم دارید یک دستگاه ارزان هم کاملا مناسب خواهد بود اما اگر دستگاه را برای بازی کردن میخواهید باید به سراغ خرید اندروید باکسهای قویتر و طبعا گرانتر بروید.
کدام نسخهی اندروید بهتر است؟ اندروید موبایل یا اندروید تی وی؟
پاسخ به این سوال در گرو این هست که بدانیم اندرویدباکس قرار است برای چه کاربردی استفاده شود؟ اگر اندرویدباکس را برای نصب اپلیکیشنهای موبایل استفاده کنیم واضح است که اندروید تی وی کمی دردسرساز خواهد داشت.
چون گوگل پلی استور مخصوص برنامههای موبایل روی دستگاه نصب نیست. اگرچه شما می توانید بسادگی از مارکت های دیگر (مثل مایکت و کافه بازار) روی اندروید باکس با سیستم عامل اندروید TV نیز استفاده کنید یا اپلیکیشن را روی دستگاه های اندروید تی وی سایدلود کنید. برای مطالعه بیشتر، نوشتار اندروید یا اندروید تی وی را بخوانید. در چند سالی که نت باکس بعنوان عرضه کننده اندروید باکس فعالیت کرده، اقبال کاربران بیشتر به سمت اندروید TV بوده چرا که رابط کاربری و System UI در آن ساده تر و کاربردی تر است.
ثبت دیدگاه