لُبّ مطلب
اگر برای نصب برنامه روی تلویزیون مشکلات کوچک و بزرگ دارید، حتما به شما کمک خواهم کرد تا یک بار برای همیشه مشکل را از ریشه حل کنید! به طور خلاصه اگر تلویزیون اندرویدی دارید، کار بسیار راحت خواهد بود و کافی است از نت استور یا دیگر استورهای اندرویدی استفاده کنید. خود نت استور را چطور نصب کنیم؟! با استفاده از گوگل کروم یا مرورگر دیگری که روی تلویزیون اندرویدی خود دارید، وارد صفحه netbox.info/netstore شوید و دکمه دانلود را بزنید. سپس فایل دانلود شده را اجرا کنید و تمام! تقریبا به همه برنامه های کاربردی تلویزیون دسترسی دارید. اما اگر تلویزیون غیر اندرویدی (مثل سامسونگ و ال جی) دارید یا از تلویزیون های قدیمی و بدون سیستم عامل استفاده می کنید پیشنهاد من قطعا وصل کردن یک اندروید باکس است. سایر روش ها هم می تواند کار راه انداز باشد اما همچنان با زحمت و دردسر همراه است و حتی اگر چند بار انجام دهید، خسته خواهید شد و ادامه نمی دهید! در ادامه راجع به نحوه دانلود و نصب نت استور و همچنین اندورید باکس ها توضیح خواهم داد.
اندروید باکس نت باکس مدل شاین اس
بهترین روش برای نصب برنامه روی تلویزیون چیست؟
با توجه به نوع تلویزیون، ممکن است گزینه های مختلفی روی میز باشد. اگر تلویزیونتان هوشمند نیست یا از برند های سامسونگ، ال جی یا هر تلویزیون دیگری که سیستم عامل اندروید ندارد، استفاده می کنید لطفا از خواندن چند پاراگراف بعدی بگذرید و بخش «نصب اپلیکیشن روی تلویزیون های غیر اندرویدی» را مطالعه کنید. اما اگر تلویزیون هوشمند اندرویدی دارید، بهترین روش برای نصب برنامه روی تلویزیون شما، نصب از استور های اندرویدی است..
بهترین روش برای نصب برنامه روی تلویزیون های اندرویدی
استفاده از استور (فروشگاه اپلیکیشن های اندرویدی)، بهتری روش برای نصب برنامه روی تلویزیون های اندرویدی است. زیرا به راحتی اپلیکیشن یا برنامه مورد نظر خود را پیدا می کنید و با زدن دکمه نصب، بعد از چند ثانیه برنامه مورد نظر را روی تلویزیون اندرویدی خود خواهید داشت.
چند مثال از تلویزیون های اندرویدی موجود: سونی، هایسنس، TCL، شیائومی، اسنوا، جی پلاس، ایکس ویژن و سام
بنابراین می توان گفت بهترین روش برای نصب برنامه روی تلویزیون های سونی، هایسنس، TCL، شیائومی، اسنوا، جی پلاس، ایکس ویژن و سام استفاده از استور های اندرویدی است.
چند مثال از استور های اندرویدی که احتمالا می شناسید: نت استور، گوگل پلی استور، بازار، مایکت است. اما کدام یک برای شما مناسب خواهد بود؟
بهترین استور برای نصب اپلیکیشن روی تلویزیون های اندرویدی کدام است؟
برای انتخاب بهترین استور کار راحتی در پیش دارید. کافیست زمان کمی صرف کنید و هر استور را امتحان کنید! اما برای اینکه راحت تر باشید و در زمان هم صرفه جویی شود به ترتیب اولویت پیشنهادات خود را عنوان میکنم.
نت استور
چرا نت استور؟ چون به طور اختصاصی برای تلویزیون ها و اندروید باکس های دارای سیستم عامل اندروید TV طراحی شده و آرشیو بسیار کاملی از برنامه های کاربردی و اپلیکیشن های مفید را دارد و تمام آنچه یک کاربر در حین استفاده از تلویزیون لازم دارد را فراهم می کند.
از نت استور می توانید برای نصب، بروزرسانی یا حذف برنامه ها استفاده کنید. برای استفاده از نت استور نیازی به پرداخت هزینه نیست. نت استور از محصولات شرکت نت باکس است که به طور تخصصی به توسعه برنامه ها و محصولات مورد نیاز روی تلویزیون می پردازد. پس می توانید از عملکرد درست آن اطمینان داشته باشید. همچین اگر مشکلی در استفاده از آن داشته باشید، تیم پشتیبانی نت باکس در کنار شما هستند.
برای آشنایی بیشتر با نت استور، دانلود و همچنین نحوه نصب و استفاده از آن روی تلویزیون اندرویدی خود، می توانید از لینک زیر استفاده کنید:
نت استور، فروشگاه نرم افزاری اندروید باکس
گوگل پلی استور
گوگل پلی استور به عنوان بزرگترین بازار جهانی برای اپلیکیشنهای اندرویدی شناخته میشود اما استفاده از آن در ایران برای نصب اپلیکیشن روی تلویزیونهای اندرویدی با محدودیتهایی همراه است.
- فیلتر بودن
- محدودیتهای دسترسی به دلیل تحریمها
- مشکلات پرداخت به دلیل تحریمها
- سرعت پایین اینترنت
راهکار جایگزین:
- استفاده از مارکتهای داخلی: این مارکتها اغلب اپلیکیشنهای مورد نیاز کاربران ایرانی را دارند و از روشهای پرداخت داخلی پشتیبانی میکنند. همانطور که پیشتر گفته شد، بهترین مارکت داخلی که می توان برای نصب برنامه روی تلویزیون اندرویدی پیشنهاد کنم نت استور است.
- نصب دستی اپلیکیشن (Sideloading)
بهترین روش به دانش فنی شما، نوع اپلیکیشنی که میخواهید نصب کنید و دسترسی شما به اینترنت بستگی دارد. به طور کلی، استفاده از مارکتهای داخلی برای کاربران عادی سادهتر و امنتر است.
بازار و مایکت
بازار و مایکت دو پلتفرم محبوب ایرانی هستند که برای دانلود و نصب اپلیکیشن روی انواع دستگاههای اندرویدی مورد استفاده قرار میگیرند. این دو پلتفرم به دلیل ارائه اپلیکیشنهای ایرانی، پرداخت آسان و رابط کاربری ساده، انتخاب مناسبی برای کاربران ایرانی هستند. حتما از آنها روی موبایل های اندرویدی استفاده کرده اید. اما آیا برای تلویزیون اندرویدی هم مناسب هستند؟ معایب آنها برای استفاده روی تلویزیون چیست؟
- نداشتن نسخه تلویزیونی مناسب: تمرکز بازار و مایکت روی موبایل است! بخش زیادی از اپ های داخل این دو استور، همان نسخه موبایل است و زمانی که آن ها را روی تلویزیون نصب می کنید ممکن است نتوانید به درستی از آنها استفاده کنید.
- عدم پشتیبانی از همه اپلیکیشنها: ممکن است برخی از اپلیکیشنهای خارجی یا تخصصی در این پلتفرمها موجود نباشند. مخصوصا نسخه تلویزیونی این برنامه ها.
- خطرات امنیتی: مانند هر پلتفرم دیگری، امکان وجود اپلیکیشنهای مخرب یا جعلی در این مارکتها نیز وجود دارد. بنابراین، باید از منابع معتبر دانلود کنید و به مجوزهای اپلیکیشنها دقت کنید.
- محدودیتهای سختافزاری: برخی از اپلیکیشنها ممکن است به سختافزار خاصی نیاز داشته باشند که تلویزیون شما از آن پشتیبانی نکند.
نصب اپلیکیشن روی تلویزیون های غیر اندرویدی
تلویزیون های غیر اندرویدی را به دو دسته تقسیم می کنیم:
- تلویزیون های هوشمند غیر اندرویدی. مثل سامسونگ، ال جی و …
- تلویزیون های غیر هوشمند از هر برندی
نصب برنامه روی تلویزیون های هوشمند غیر اندرویدی مثل سامسونگ، ال جی و …
طبیعتا همه ما به دنبال روش های کاربردی و عملی هستیم نه تئوری! پس زحمتتان را کم میکنم. اگر در ایران زندگی می کنید و نیاز پیدا کرده اید که روی تلویزیون خود برنامه نصب کنید احتمالا برنامه مورد نظر شما نسخه مناسب برای تلویزیون های غیر اندرویدی را ندارد. تقریبا تمامی شرکت های توسعه دهنده اپلیکیشن برای تلویزیون، ابتدا نسخه اندرویدی را توسعه می دهند و در بهترین حالت این کار را برای سیستم عامل اندروید تی وی هم کرده اند. کسی به سراغ نسخه مخصوص تلویزیون های سامسونگ و ال جی و … نرفته و نمی رود! پس بهتر است برای سازگاری با این موضوع، از اندروید باکس استفاده کنید و با وصل کردن آن به تلویزیون، در واقع یک تلویزیون با سیستم عامل اندروید داشته باشید.
اندروید باکس چیست و بهترین اندروید باکس ها کدامند؟
اندروید باکس نت باکس مدل شاین اس
تلویزیون های غیر هوشمند از هر برندی
برای نصب برنامه روی تلویزیونهای قدیمی و غیرهوشمند راهکار به جز استفاده از دستگاه های شبیه به اندروید باکس وجود ندارد. بالاخره باید یک قسمت سخت افزاری به تلویزیون شما اضافه شود که رایج ترین نوع آن، اندروید باکس است.
اگر روش های پیشنهادی ما را دوست نداشتید! می توانید به سراغ کارهای طاقت فرساتری هم بروید که در ادامه توضیح داده ایم:
روش های دیگر نصب برنامه روی تلویزیون
برای نصب برنامه روی تلویزیون از روش های دیگری (غیر از استورها) هم می توان استفاده کرد که در ادامه توضیح خواهم داد:
نصب برنامه روی تلویزیون با روش سایدلود (استفاده از فلش، گوشی موبایل، لپ تاپ و ..)
به هر دلیلی ممکن است هنوز نت استور یا استور دیگری را روی تلویزیون نصب نکرده باشید یا اگر نصب کرده اید، درست کار نمی کند. بنابراین برای نصب اپلیکیشن ها روی تلویزیون نمی توانید از استور استفاده کنید. راه حل چیست؟ در این حالت باید ابتدا برنامه مورد نظر خود را به تلویزیون منتقل کنید. البته اگر برایتان ممکن است که برنامه مورد نظر را مستقیم با تلویزیون دانلود کنید که کار راحت است. در گوگل کروم یا دیگر مرورگر ها، نام برنامه را جستجو کنید. برنامه را دانلود و سپس اجرا کنید تا نصب شود. اما اینجا فرض می کنیم که تلویزیونتان فعلا این قابلیت را ندارد و هیچ برنامه ای روی آن نصب نیست. حتی گوگل کروم. در این حالت باید برنامه را با لپ تاپ یا موبایل دانلود کنید و سپس به تلویزیون منتقل و بعد اجرا کنید.
برای دانلود برنامه های مورد نظر بهتر است از سایت های معتبر استفاده کنید. مانند https://www.apkmirror.com
نحوه انتقال فایل از موبایل به تلویزیون هم روش های ساده و گوناگونی دارد که در این لینک توضیح داده ایم.
دیدگاه کاربران
الیاس
معذرت میخوام تمام اینایی که نوشتی تقریبا بی مصرف ه سیستم عامل هایسنس ویدا است اگر برنامه هایی مثل فیلیمو رو دارید برای این سیستم عامل لینک دانلودش رو بزار و گرنه تمام مطالب بی فایده ان
پدرام رزمجو
درود بر شما. تمام اپلیکیشن های مورد استفاده روی تلویزیون مانند فیلیمو که مثال زدید، توسط یک تیم نرم افزاری ساخته میشن. سیستم عامل ویدا در ایران استفاده زیادی نداره (حتی در جهان، الان پر استفاده ترین سیستم عامل در ایران اندروید تی وی است). به همین دلیل تیم های نرم افزاری، تمرکز و انرژی خودشون رو روی ساخت اپلیکیشن ها برای سیستم عامل اندروید تی وی صرف می کنند و نه سیستم عامل های کم استفاده تر مثل ویدا. لذا پیشنهاد میکنم با استفاده از یک اندروید باکس با اندروید تی وی (مانند اندروید باکس های نت باکس) و وصل کردن آن به تلویزیون، به نحوی روی تلویزیونتون از اندروید تی وی استفاده کنید و مشکلات دیگر سیستم عامل ها رو نداشته باشید.
مرنضی
بهترین روش جهت نصب فایل بروی تلویزیون سونی روش نصب با adb هستش
حسن
من مطالب فوق را خوندم من فقط یه سوال مهم دارم که اصلا اشارهای به این نشده وقتی تلویزیون سونی فروشگاه گوگل پلی فیلتره. فایل منیجر و سندفایل هم روی تلویزیون نصب نیست که فیلتر شکن نصب کنیم و تلویزیون هم به هیچ عنوان فایلهای apk را نمیخواند که برنامههای فوق را نصب کنیم پس چهجوری برنامه روی تلویزیون فوق نصب کنیم وقتی به هیچ چیز دسترسی نداریم
پدرام رزمجو
متاسفانه با شرایطی که فرمودین راه حل ساده و بی هزینه ای وجود نداره. یا باید از نرم افزار های خاص برای دسترسی به گوگل پلی استفاده کنید که معمولا شامل هزینه میشن یا اینکه از اندروید باکس استفاده کنید که قطعا پیشنهاد ما نت باکس خواهد بود.
محمد
محمد
حسین
خوب